Cingal

Pentru pacienți

Cingal pentru infiltratii intra-articulare osteoartrita reprezintă un tratament inovator, dezvoltat pentru a ameliora durerea și a îmbunătăți calitatea vieții pacienților care suferă de osteoartrită. Este o combinație unică între acidul hialuronic și un corticosteroid, care acționează sinergic pentru a calma durerea și inflamația asociate cu osteoartrita.

Cingal este cel mai eficient tratament în ameliorarea durerilor provocate de osteoartrită. Administrarea se face exclusiv după un consult de specialitate.

Datorită combinației dintre 2 ingrediente utilizate separat de zeci de ani în tratarea durerilor articulare, Cingal nu doar ameliorează simptomele ci și întârzie operația de artroplastie totală de genunchi.

Corticosteroidul ajută la reducerea inflamației în articulația genunchiului, oferind o ameliorare rapidă a durerii în câteva zile de la injectare, în timp ce componenta de acid hialuronic funcționează în paralel pentru a oferi o ameliorare a durerii de lungă durata, de până la 6 luni.

Infiltratii intra-articulare osteoartrita

infiltratii intra-articulare osteoartrita

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o moleculă biocompatibilă care se găsește în mod natural în corp și este o componentă vitală a funcției articulare și a țesutului sănătos. Viscosuplementele pe bază de acid hialuronic au fost utilizate de mai bine de 25 de ani pentru a reduce durerea asociată cu osteoartrita și pentru a îmbunătăți proprietățile viscoelastice ale fluidului sinovial.

Corticosteroidul

Injectările cu Triamcinolon Hexacetonid au fost utilizate de mai bine de 45 de ani pentru efectele lor puternice anti-inflamatorii, pentru a reduce rapid durerea și a restabili mobilitatea. Ales atât pentru acțiunea sa rapidă, cât și pentru o durată mai lungă a efectelor în comparație cu alți corticosteroizi, efectele  durează până la 21 zile, comparativ cu alți corticosteroizi care durează doar 8-14 zile.

infiltratii intra-articulare tratament osteoartrita

La recomandarea medicului, puteți să ne contactați prin completarea formularului din josul paginii sau direct prin telefon pentru achiziționarea infiltratii intra-articulare osteoartrita –  Cingal.

Cingal este cel mai utilizat tratament al momentlui pentru osteoartrită, datorită combinației acidului hialuronic cross-linkat și corticosteroidului, asigurând o ameliorare rapidă a durerii și efecte de lungă durată. Astfel, pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi fără dureri și mobilitate îmbunătățită. Cingal este un gel transparent fabricat natural, nu este de origine animală, ultra-pur, cu greutate moleculară mare de HA combinat cu steroid Triamcinolon Hexacetonid. Acidul hialuronic este vital pentru menținerea funcției și elasticității fluidului sinovial. Cingal este conceput pentru a suplimenta cantitatea redusă de acid hialuronic natural găsit în lichidul sinovial în articulațiile genunchiului care suferă de osteoartrită, în timp ce componenta steroidă tratează inflamația și oferă o ameliorare rapidă a durerii în câteva zile de la injectare.

Pacienți care apelează la injectarea cu Cingal:

  • Sportivii care au nevoie de o ameliorare rapidă a durerii pentru a reveni la sportul lor
  • Pacienții care preferă o singură vizită la doctor
  • Pacienții care își doresc să rămână activi
  • Pacienții care își doresc rezultate rapide
  • Pacienții care își doresc să întârzie intervenția chirurgicală reconstructivă
  • Pacienții cu osteoartrita timpurie până la moderată

Seringa pre-umplută este de unică folosință. Conținutul seringii trebuie utilizat imediat după deschidere. Injecțiile intra-articulare pot fi realizate doar de personal medical specializat.

MTI Life Source este lider de piață în distribuția de dispozitive, echipamente și proceduri inovative, definind cele mai înalte standarde medicale.

Unde găsești un specialist ortoped? Îți recomandăm:

Centru de Excelență în Medicina Regenerativă pentru Recuperarea Medicală și Sportivă

Spitalul Clinic de Ortopedie – Traumatologie Foișor – Bvd. Ferdinand I, nr. 35 – 37, Sector 2, București

Call Now ButtonSUNĂ