Cingal

Pentru medici

Cingal reprezintă un tratament inovator, dezvoltat pentru a ameliora durerea și a îmbunătăți calitatea vieții pacienților care suferă de osteoartrită. Este o combinație unică între acidul hialuronic și un corticosteroid, care acționează sinergic pentru a calma durerea și inflamația asociate cu osteoartrita.

De ce să recomanzi Cingal?

Procedura de administrare a Cingal este simplă și se realizează prin injecții în articulația afectată. De obicei, este necesară o singură injecție pentru a obține rezultate semnificative. Durata efectului terapeutic variază în funcție de pacient și de gradul de osteoartrită, dar este adesea prelungită, permițând pacienților să se bucure de o perioadă mai îndelungată de alinare și confort.

0 %
ameliorare a durerii WOMAC în săptămâna 1 în raport cu valoarea inițială
0 %
ameliorare a durerii WOMAC în săptămâna 26 în raport cu valoarea inițială
0 %
rată de răspuns în indicele OMERACT-OARSI Responder la 1 săptămână
0 %
rată de răspuns în indicele OMERACT-OARSI Responder la 26 săptămâni
pentrumedici6

Eficacitate demonstrată

Cingal a fost supus unor studii clinice riguroase, care au demonstrat eficacitatea sa în reducerea durerii și a inflamației în osteoartrită. Este important să aveți încredere în produsele pe care le recomandați, iar Cingal a dovedit că poate face diferența în viața pacienților voștri.

Durata prelungită a efectului

Cingal oferă beneficii pe termen lung, datorită proprietăților sale unice. Acidul hialuronic asigură lubrifierea și protecția articulației afectate, reducând frecarea și disconfortul. Corticosteroidul  ajută la reducerea inflamației și a durerii, oferind astfel o alinare semnificativă pe termen lung.

pentrumedici2
pentrumedici5

Administrare simplă

Cingal este administrat sub formă de injecții, fiind un proces simplu și rapid. Acest aspect este important, deoarece pacienții pot beneficia rapid de tratamentul adecvat, fără a fi nevoie de proceduri complexe sau consum mare de timp.

Rezultate personalizate

Fiecare pacient este unic și necesită o abordare personalizată în tratamentul osteoartritei. Cingal permite adaptarea dozei și a frecvenței de administrare la nevoile individuale ale pacienților, asigurând astfel rezultate optime și personalizate.

pentrupacienti5

Ușor de tolerat de pacienți

Cingal a fost testat și s-a dovedit a fi sigur și bine tolerat de către pacienți. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece pacienții vor avea încredere în recomandările medicilor lor, știind că produsul este sigur și are un profil de efecte secundare acceptabil.

Call Now ButtonSUNĂ