Cingal

Infiltratii articulare - Cingal

Doriți să vă bucurați din nou de activitățile pe care le iubiți, dar durerile de genunchi cauzate de osteoartrită vă împiedică să faceți acest lucru? Există soluții pentru gestionarea durerii articulare care vă pot ajuta să vă recăpătați viața activă în cel mai scurt timp, ca de exemplu infiltratii articulare. Combină un corticosteroid cu acțiune rapidă și un vâscosupliment – Acid Hialuronic pentru a ameliora durerea, rezultatele fiind de până la 6 luni.

Cingal este singurul vâscosupliment utilizat ca infiltratii articulare care combină acidul hialuronic cu un corticosteroid (Triamcinolon hexacetonid).

cingal_icons

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o moleculă biocompatibilă care se găsește în întregul corp și este o componentă vitală a funcției articulare și a țesutului sănătos. Acesta este utilizat de 25 ani pentru a reduce durerea asociată cu osteoartrita și pentru a îmbunătăți viscoelasticitatea fluidului sinovial.

cingal_icons

Triamcinolon hexacetonid

Injecțiile cu triamcinolon hexacetonid (corticosteroid) au fost utilizate de peste 45 de ani pentru efectele lor antiinflamatorii puternice, pentru a reduce durerea rapid și a permite o mobilitate mai mare. În timp ce steroizii oferă ameliorarea rapidă a durerii, efectele sunt de obicei de scurtă durată.

Infiltratii articulare - efectul Cingal

infiltratii articulare

Cingal combină aceste două substanțe pentru a oferi un tratament sinergic și eficient în osteoartrită. Acidul hialuronic adăugat prin injectare în articulație acționează ca un lubrifiant și un amortizor, reducând frecarea și disconfortul.

Cingal este administrat sub formă de infiltrații articulare, adică direct în articulația afectată. Avantajul principal al Cingal constă în faptul că doar o singură injecție poate asigura atât o acțiune rapidă, cât și ameliorarea pe termen lung a durerii. Acest lucru poate fi benefic pentru pacienții cu osteoartrită care caută o opțiune de tratament eficientă și comodă.

Este important să subliniem că decizia de a utiliza Cingal sau orice alt tratament pentru osteoartrită trebuie luată în urma evaluării individuale a pacientului de către un medic specializat! Numai medicul poate determina dacă Cingal este potrivit pentru un anumit pacient și poate stabili doza și frecvența administrării în funcție de nevoile individuale.

PROSPECT CINGAL

infiltratii articulare Cingal

Cu ce este diferit Cingal?

Cingal este un tratament puternic, de primă clasă, care combină beneficiile dovedite ale  acidului hialuronic reticulat cu concentrație mare, cu cele ale  steroidului, reușind astfel să contribuie la ameliorarea durerii pe termen lung, și pentru a trata inflamația.

Cingal oferă rezultate

Într-un studiu privind eficacitatea Cingal în comparație cu un viscosupliment pe bază de acid hialuronic și o soluție salină, Cingal a fost superior salinei prin 26 de săptămâni în scorul de durere WOMAC oferind 72% îmbunătățire în raport cu valoarea de bază. Statistic, Cingal a oferit o ameliorare semnificativă mai rapidă a durerii în comparație cu vâscosuplimentul fără steroid în săptămânile unu și trei.

infiltratii articulare genunchi
Call Now ButtonSUNĂ