Infiltratii intra-articulare pentru osteoartrita cu CINGAL®

CINGAL® combină formula MONOVISC® – acid hialuronic (HA) cu masă moleculară mare, cu un corticosteroid pentru ameliorarea suplimentară a durerii în cel mai mic timp.

Triamcinolon Hexacetonid (antiinflamator steroidian) – injectările au fost utilizate de mai bine de 45 de ani pentru efectele lor puternic anti-inflamatorii, pentru a reduce rapid durerea și a restabili mobilitatea. Ales atât pentru acțiunea sa rapidă, cât și pentru o durată mai lungă a efectelor în comparație cu alți corticosteroizi, efectele TH durează până la 21 zile, comparativ cu alți corticosteroizi care durează doar 8-14 zile.

Produsul conține acid hialuronic înalt cross-linkat cu masă moleculară mare de 22 mg / ml produs prin fermentație bacteriană,
4,5 mg / ml triamcinolon hexacetonid.

Acidul hialuronic (HA) din CINGAL este ușor legat pentru a extinde timpul de ședere al moleculelor HA în spațiul articulației genunchiului, oferind o ameliorare a durerii pentru o perioadă mai lungă de timp.

CINGAL® este un preparat steril,livrat într-o seringă de sticlă de unică folosință, pentru administratrea unei doze de 4 ml.

Particulele micronice ale antiinflamatorului steroidian insolubile în apă sunt suspendate în gelul HA vâscoelastic și rămân în produs sub formă solidă, separată.

Ambele, atât acidul hialuronic (HA), cât și antiinflamatorul steroidian rămân neschimbate ca urmare a încorporării în formula Cingal, cât și ca urmare a procesului de sterilizare.

VÂSCOZITATE RIDICATĂ

CINGAL are o formula unică pentru a se lega bine cu apa, formând polimeri foarte vâscoși care cresc capacitatea lichidului sinovial de a amortiza articulația genunchiului și de a absorbi șocurile.

CONCENTRAȚIE MARE DE ACID HIALURONIC

CINGAL este formulat cu o concentrație ridicată de acid hialuronic (22 mg/ml) și o doză totală administrată de 88 mg HA, destinată să imite concentrația ridicată de HA găsită în lichidul sinovial sănătos.

Acidul hialuronic este vital pentru menținerea funcției și elasticității fluidului sinovial. CINGAL este conceput pentru a suplimenta cantitatea redusă de acid hialuronic natural găsit în lichidul sinovial în articulațiile genunchiului care suferă de osteoartrită, în timp ce componenta steroidă tratează inflamția și oferă o ameliorare rapidă a durerii în câteva zile de la injectare.

Pacienți care apelează la Infiltratii intra-articulare cu CINGAL:

  • Sportivii care au nevoie de o ameliorare rapidă a durerii pentru a reveni la sportul lor
  • Pacienții care preferă o singură vizită la doctor
  • Pacienții care își doresc să rămână activi
  • Pacienții care își doresc rezultate rapide
  • Pacienții care își doresc să întârzie intervenția chirurgicală reconstructivă
  • Pacienții cu osteoartrita timpurie până la moderată