CINGAL® poate fi livrat oriunde în România
şi în Republica Moldova!

Unic importator și distribuitor în România: MTI – Medical Technologies International SRL
Unic distribuitor în Republica Moldova: MTI Group SRL

Produs destinat exclusiv cadrelor medicale!

La recomandarea medicului, puteți să ne contactați prin completarea formularului din josul paginii sau direct prin secţiunea de contact (cod QR), pentru achiziționarea CINGAL.

Cingal este cel mai utilizat tratament al momentlui pentru osteoartrită, datorită combinației acidului hialuronic cross-linkat și corticosteroid, asigurând o ameliorare rapidă a durerii și efecte de lungă durată. Astfel, pacientul poate reveni la activitățile sale de zi cu zi fără dureri și mobilitate îmbunătățită. CINGAL este un gel transparent fabricat natural, nu este de origine animală, ultra-pur, cu greutate moleculară mare de HA combinat cu steroid Triamcinolon Hexacetonid. Acidul hialuronic este vital pentru menținerea funcției și elasticității fluidului sinovial. CINGAL este conceput pentru a suplimenta cantitatea redusă de acid hialuronic natural găsit în lichidul sinovial în articulațiile genunchiului care suferă de osteoartrită, în timp ce componenta steroidă tratează inflamția și oferă o ameliorare rapidă a durerii în câteva zile de la injectare.

Pacienți care apelează la injectarea cu CINGAL:

  • Sportivii care au nevoie de o ameliorare rapidă a durerii pentru a reveni la sportul lor
  • Pacienții care preferă o singură vizită la doctor
  • Pacienții care își doresc să rămână activi
  • Pacienții care își doresc rezultate rapide
  • Pacienții care își doresc să întârzie intervenția chirurgicală reconstructivă
  • Pacienții cu osteoartrita timpurie până la moderată

Seringa pre-umplută este de unică folosință. Conținutul seringii trebuie utilizat imediat după deschidere. Injecțiile intra-articulare pot fi realizate doar de personal medical specializat.

Medical Technologies International este lider de piață în distribuția de dispozitive, echipamente și proceduri inovative, definind cele mai înalte standarde medicale.

Medical Technologies International – contact:

MTI - Medical Technologies International
Aveți întrebări? Așteptăm mesajele dumneavoastră. Completați formularul de mai jos.