Ce este CINGAL®

CINGAL® este un tratament puternic, de primă clasă, care combină beneficiile dovedite ale formulei de acid hialuronic, cu concentrație ridicată, aprobat pentru ameliorarea durerii de genunchi pe termen lung, cu un antiinflamator steroidian aprobat FDA, cu acţiune rapidă.

Corticosteroidul ajută la reducerea inflamației în articulația genunchiului, oferind o ameliorare rapidă a durerii în câteva zile de la injectare, în timp ce componenta de acid hialuronic funcționează în paralel pentru a oferi o ameliorare a durerii de lungă durata, de până la 6 luni.

Triamcinolon Hexacetonid (antiinflamatorul steroidian) – injectările au fost utilizate de mai bine de 45 de ani pentru efectele lor puternice anti-inflamatorii, pentru a reduce rapid durerea și a restabili mobilitatea.

Cingal conține acid hialuronic înalt cross-linkat cu masă moleculară mare de 22mg/ml produs prin fermentație bacteriană, 4.5mg/ml triamcinolon hexacetonid.

O articulație a genunchiului afectată de osteoartrită are de obicei concentrații mai mici de acid hialuronic în lichidul sinovial, lichidul gros care ajută la amortizarea și lubrifierea genunchiului. Ca urmare, lichidul sinovial într-un genunchi osteoartritic are vâscozitate și elasticitate mai mici decât lichidul sinovial sănătos, scăzând capacitatea sa de a lubrifia articulația și de a absorbi șocurile.

Cingal este indicat pentru tratamentul durerii în artroza de genunchi la pacienții care nu au răspuns adecvat la terapiile conservative nonfarmacologice și la analgezice simple.

 

CINGAL® este produs de Anika Therapeutics, în S.U.A.

https://www.anikatherapeutics.com/

Beneficiile infiltrațiilor articulare cu CINGAL®

Ameliorarea rapidă a durerii de genunchi,
la câteva zile de la injectare.

Tratament convenabil,
cu administrare unică.

Triamcinolon Hexacetonid nu este toxic pentru cartilaj și protejează cartilajul în combinație cu acidul hialuronic.

Efect pe termen lung,
până la 6 luni

HA cu concentrație ridicată,
fără origine animală.

Infiltratii articulare sigure și eficiente.

Testimonial

Ionuț Popescu

Sportiv

“CINGAL este peste așteptările mele. Recomand CINGAL și MTI, deoarece au fost alegerea corectă.”